Smart Prefab Solutions

Zoekt u de juiste partner voor uw (prefab)leidingwerk of gecertificeerde las en fitwerkzaamheden? IntoTech is een gespecialiseerd las- en constructie bedrijf te Genemuiden. Wij onderscheiden ons van andere lasbedrijven door vakmanschap, kennis en ervaring. Ons geheim? Deskundige en goed opgeleide vakspecialisten met passie voor techniek. Wij staan al vele jaren in voor de hoogste kwaliteit.

Deskundige partner voor al uw prefab leidingwerk
IntoTech maakt het u makkelijk en ontzorgt u graag. Onze degelijke en flexibele service kan u veel werk uit handen nemen en tijd besparen. Engineering, planning, werkvoorbereiding en vervaardigen incl. testen van gehele leidingsystemen conform uw kwaliteitseisen? Vertrouw hierbij op onze expertise. Onze ruime werkplaats stelt ons in staat om zowel de kleine als grote prefab projecten voor u uit te voeren waarbij wij beschikken over alle benodigde machines, gereedschappen en hulpmiddelen. Zodoende kunnen wij snel en nauwkeurig al uw leidingwerk prefabriceren waardoor u het voordeel heeft in besparing van de kostbare bouwtijd met het maximale rendement.

Multidisciplinaire projecten
Als het om leidingwerk gaat, heeft IntoTech haar sporen ruim verdiend. Als allround lasbedrijf hebben we diverse multidisciplinaire projecten op onze naam staan. Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in de wereld van installatietechniek, on- en offshore, farmaceutische, chemische en voedsel industrie. Om welke industrie het mag gaan, wij voeren het laswerk uit conform uw geldende specificaties. Wij zijn in staat om diameters te verwerken van DN15 tot DN1500, en de lengtes variëren van enkele centimeters tot een systeem van meerdere kilometers.

IntoTech: verzekerd van service op maat
Bij ons bent u verzekerd van service op maat. Wij staan garant voor een ruime keuze in mogelijkheden, IntoTech kan voldoen aan al uw vereiste veiligheidsvoorschriften, kwaliteitsnormen en project specificaties. Met ons eigen in house kwaliteitscontrolesysteem zijn wij in staat om (eind-)documentatie op te leveren volgens uw specifieke wensen en eisen.

IntoTech: specialist in de industriële techniek
Zoekt u de juiste partner voor uw laswerkzaamheden? Dan bent u bij IntoTech aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren de specialist in de industriële industrie.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geplaatst in Nieuws.